Over Jan-Boudewijn

Wie is Jan-Boudewijn Bunt? Een vraag die kort en krachtig te beantwoorden is met: een jonge (ahum) vent. Vader van 2 prinsesjes, dochters dus, en man van een ontzettend lieve vriendin.

Jan-Boudewijn Bunt @ Sjoerd op Ameland Ik ben mede-eigenaar van WEBmedium Internet Services, een van oorsprong webhosting aanbieder.

Inmiddels ontwerpt, ontwikkelt en bouwt WEBmedium ook websites, richt het zich op Het Nieuwe Werken en wordt er een full service dienstverlening op het gebied van social media aangeboden.

 

Daarnaast speel ik hockey, golf ik graag en geniet op zijn tijd van lekker eten en drinken. Ben geen ontzettend goede kok, maar geniet wel van het werk in de keuken, zeker omdat ik samen met mijn vriendin een stuk grond van zo’n 240 vierkante meter heb, waarop wij o.a. asperges en diverse andere groentes kweken!

Ik vind het heerlijk om met het gezin en vrienden op stap te gaan. Ontspanning vind ik in lezen, vooral Scandinavische schrijvers genieten de voorkeur.

Favoriete vakantiebestemming is de laatste jaren Italië, hier vinden wij alles wat een vakantie zou moeten bieden (in onze ogen) heerlijk weer, aardige mensen, cultuur en zeker ook het heerlijke eten!

Ook ben ik een fanatieke espressodrinker en liefhebber van mooie espresso-apparaten in al zijn verschijningsvormen. Een grote wens is om de benodigde papieren voor het SCAE diploma te halen. Daarmee ben je uiteindelijk een erkende “barista”.